Šachový klub VSETÍN

Šachový klub VSETÍN
 
historie klubu
 
zprávy z klubu
 
soutěže družstev
 
galerie hráčů
 
fotogalerie
 
přebor Vsetína
 
šachové úlohy
 
články
 
mládež
 
historie šachu na Valašsku
 
Valašský šachový klub mládeže

SACHOVE-LETO-2015

 

Šachové léto v plném proudu, aneb cesta tam a zase zpátky

 

Při surfování na vlnách www s magickým číslem 64, mne překvapilo, kolik zbrojováků se vydalo dobývat tradiční letní turnaje. Níže najdete přehled toho, co se u nás v oddíle právě děje. Pokud se někdo další někde potí a není ve výčtu jmenovaných, napište mi, kde se tak děje a já ho rád v tomto přehledu taky zvěčním. To platí i o čase budoucím. Konec prázdnin je ještě v nedohlednu. Jsme šachový klub, takže jediné povolené pocení ke zvěčnění je na 64 polích. Pocení v práci, na sluníčku či doma se nepočítá :-). Podpořit své spolubojovníky z klubu můžete v komentářích. Dle dostupných informací bude text průběžně aktualizován. (partie, foto atd.)

 

David

 

Přehled srpnových turnajů se zbrojováckou účastí.


Prvně, kde už je dobojováno. Lukáš vyrazil na Velkou cenu Tábora a o svém počínání v turnaji nás Lukáš informoval ve zprávě z turnaje ZDE.
- Velká cena Tábora na chess-results.

 

Matyáš se právě vrátil z tábora Palučinské šachové školy. Věřím, že i on se s námi o své zážitky podělí. V rámci tábora bylo odehráno i několik turnajů, šachisté byli rozděleni dle výkonosti. Matyáš byl nasazen do skupiny "B", která se hrála jako uzavřená o deseti hráčích s tempem 2 x 90 min + 30 s za tah, (turnaj byl započten na Elo ČR). V turnaji obsadil třetí místo.
- Výsledky "B" turnaje na chess-results
- www stránky pořadatele

 

A nyní se podíváme na turnaje, které právě běží v plném proudu.

 

FIDE Open Staré Město (14.08 - 22.08. 2015)

Adéle bylo asi na Valašsku chladno :-), a tak vyrazila do teplejších míst našeho kraje. Směrem na jih - do Starého Města. Áďa je nasazená jako č. 81 ze 115 hráčů. Společně s Adélou do Starého Města vyrazila i výprava z Ústí ve složení David Trčálek, Filip Matůš a Matěj Kovář. O čtyři zmíněné a také o několik šachistů Starého Města se trenérsky stará Martin Beil.
- Výsledky na chess-results
- www stránky pořadatele
- on- line přenos 
- fotogalerie  

 

O putovní pohár města Jeseník (15.08 - 23.08. 2015)

Vlasťa se vydal opačným směrem než Adéla, zamířil na sever. Většina z nás má své oblíbené turnaje a mezi ty Vlastíkovy turnaje patří Jeseník. Vlasťa obdržel startovní číslo 27. Na start se ve skupině "A" postavilo rovných padesát hráčů, mj. z Hošťálkové Pepa Bednařík, Franta Veselský a Kuba Krejča. Společně s Vlasťou do Jeseníku vyrazil i Petr Žižka. Ten se pro změnu přihlásil do skupiny "B", která čítá 59 jmen. Petr má st. č. 49. 
- Výsledky sk. A na chess-results
- Výsledky sk. B na chess-results
- www stránky pořadatele 

 

Mistrovství ČR seniorů 2015 (Rychnov nad Kněžnou 15.08 - 23.08. 2015 )

Na sever severozápadní linkou se vydali Staňa s Ivanem. Staňa na rozdíl od Vlasti raději objíždí letní turnaje, kterých se v minulosti nezúčastnil a přitom poznává krásy naší vlasti. Jedním z turnajů, které ovšem v posledních letech pravidelně navštěvuje, je MČR seniorů v Rychnově nad Kněžnou. Staňa i Ivan se účastní kategorie nad šedesát let a tato kategorie patří již tradičně mezi nejpočetnější na MČR seniorů. Na startu přivítala 80 hráčů, Standa je nasazen jako č. 6, Ivan má startovní číslo 41. Myslím, že je to Ivanova první účast na MČR seniorů. Z našeho okresu v turnaji bojuje také nám dobře známý Elefteris Vlachopulos z Karolinky (st. č. 45).
- Výsledky na chess-results
- www stránky pořadatele
- on-line přenos  

 

 Partie z MČR seniorů 2015

 

 


Vložte Váš komentář

Vaše jméno:
Váš komentář:
Zadejte kontrolní kód:
 
code
 

Komentáře

copyright © 2024 ŠKZ Vsetín | všechna práva vyhrazena
kontakt kontakt

 | e-mail: 

skz@sachy-vsetin.cz

 | 

webmaster

 | 

admin

nowonet media s.r.o.
TVORBA WWW STRÁNEK • INTERNETOVÉ OBCHODY • 
INTRANET • SEO OPTIMALIZACE • WEBHOSTING 
Vsetín | Horní náměstí 3 | tel.: 605  426 791|
info@nowonet.com | www.nowonet.com

   logo softapp      1 vasto

 vs plastik

 

Zde je místo pro vaši reklamu.
kontakt: radek@zadrapa.cz

 

 

 

 vskm  vsetín  národní sportovní agentura        



zk